B2B Diaspora Business Forum 2024

Chișinău, Republica Moldova

Chișinău, Republica Moldova

str. Mihai Viteazul nr. 15

Digital Park

B2B Diaspora Business Forum 2024

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Participarea la un evenimentul de matchmaking este o metodă convenabilă și eficientă de a intra în contact cu potențiali parteneri pentru colaborare. Cele 20 de minute trec repede, dar sunt cruciale pentru inițierea conexiunilor, oferind o modalitate țintită de a întâlni potențiali parteneri de colaborare, permițând participanților să evalueze rapid interesele și expertiza fiecăruia și să identifice obiectivele și sinergiile comune.

1. Înregistrați-vă la eveniment

Înregistrați-vă prin intermediul butonului de Înregistrare (Register).

2. Creați-vă profilul pentru a vă prezenta și a specifica domeniul de interes

Creați un profil clar și concis pentru a vă asigura vizibilitatea pe platforma b2match. Profilul dumneavoastră trebuie conțină informații despre cine sunteți, ce puteți oferi potențialilor parteneri și domeniul de interes (cu cine doriți să discutați în cadrul întrevederilor b2b). Nu uitați să adăugați o prezentare, o scurtă descriere, domeniul de activitate și domeniul de interes în profilul dumneavoastră. Un profil bine realizat va genera cu siguranță mai multe cereri pentru a purta discuții bilaterale.

3. Consultați profilurile participanților

Accesați lista participanților pentru a afla cu cine ați putea să vă programați întrevederi în cadrul evenimentului și cine oferă oportunități de afaceri interesante și promițătoare. Utilizați filtrele de pe dreapta sau explorați recomandările profilurilor AI în secțiunea „My Matches” pentru a restrânge selecția și a găsi cei mai potriviți parteneri pentru colaborare care se potrivesc obiectivelor și intereselor dumneavoastră. Acest lucru vă permite să maximizați șansele de a face conexiuni valoroase și de a obține rezultate scontate la eveniment.

4. Trimiteți și primiți mesaje și solicitări/cereri de stabilire a întrevederilor

Consultați profilurile participanților și trimiteți cereri de stabilire a întrevederilor celor cu care doriți să vă întâlniți în timpul evenimentului. Trimiteți mesaje participanților interesați pentru a vă prezenta și a iniția conversații chiar înainte de eveniment, pentru a stabili conexiuni mai puternice.

5. Programul meu și vizualizarea întrevederilor

Accesați întrevederile dumneavoastră în „My Schedule” sau „Meetings”, unde veți găsi agenda detaliată a evenimentului, precum și lista întrevederilor dumneavoastră. Dacă este o întrevedere virtuală (online), verificați camera și microfonul înainte de a vă alătura și nu întârziați!

Să aveți parte de un matchmaking reușit!