Informatiemiddag financiering Oekraïne

19 Sept 2024 | Den Haag, Netherlands

19 September 2024

2594 AC Den Haag, Netherlands

Bezuidenhoutseweg 67

Nieuwspoort

Informatiemiddag financiering Oekraïne

Ukraine Partnership Facility 2 – Eén-op-één gesprekken met een adviseur

Het Ukraine Partnership Facility (UPF) opent op 30 oktober 2024 de tweede ronde voor nieuwe subsidieaanvragen. Heeft u een concrete vraag over deze regeling die niet wordt beantwoord op de UPF subsidiepagina? Dien dan een verzoek in voor een één-op-één gesprek met een van onze adviseurs.

Waarom een één-op-één gesprek?

Tijdens deze persoonlijke gesprekken kunt u uw specifieke vragen stellen die niet in de Q&A zijn beantwoord. U krijgt de gelegenheid om van gedachten te wisselen met een adviseur over de UPF-regeling en het aanvraagproces. We raden u aan om vooraf de regelingstekst goed door te nemen en een concrete vraag voor te bereiden. Zo haalt u het meeste uit het één-op-één gesprek.

Let op: we kunnen geen project-specifieke inhoudelijke ondersteuning bieden of helpen bij het opstellen van uw projectvoorstel.

Beschikbare tijdslots

  • Op 19 september is er de mogelijkheid om fysiek in gesprek te gaan tijdens het Oekraïne event in Nieuwspoort, Den Haag.

  • Overige gesprekken zullen digitaal plaatsvinden.

Let op: tijdslots zijn beperkt. Indien er geen tijdslot meer beschikbaar is, kunnen we helaas geen gesprek inplannen.

Belangrijke informatie

  • U kunt slechts één gesprek aanvragen.

    • Indien u met uw projectpartners bij het gesprek aanwezig wilt zijn, laat de penvoerder dan het gesprek aanvragen en geef bij de omschrijving aan welke partners bij het gesprek aanwezig zijn. U kunt de online link zelf met hen delen.
  • Onze adviseurs kunnen geen inhoudelijke ondersteuning bieden bij het opstellen of uitwerken van uw projectvoorstel.

  • In het geval van onvoorziene omstandigheden, behoudt RVO zich het recht voor om gesprekken te verplaatsen of te annuleren.

  • Aan de gesprekken kunnen geen rechten worden ontleend; een gesprek geeft geen voordeel in de beoordeling van uw subsidieaanvraag.

  • Na aanvraag wordt deze beoordeelt en volgt de acceptatie, dit kan 1 á 2 werkdagen duren.

  • Na acceptatie zal u van de adviseur een teams-link ontvangen, heeft u 48 uur voor het gesprek nog geen link ontvangen neem dan contact op met UPF@rvo.nl.

Voor meer informatie over de UPF-regeling, raadpleeg www.rvo.nl/upf

Let op! Uw aanwezigheid op het evenement op 19 september is niet verplicht voor een online één-op-één gesprek maar u moet zich wel eerst aanmelden voor het evenement, daarna kunt u een gesprek met een adviseur inplannen. Van 4 september tot en met 31 oktober kunnen 1 op 1 gesprekken worden aangevraagd.