B2B Diaspora Business Forum 2024

Chișinău, Republica Moldova

SecurAudit

Chișinău, Moldova, Republic Of

About

Audit de securitate este stâlpul fundamental pentru protejarea afacerilor într-un peisaj economic în continuă schimbare. În echipa mea sunt experți cu vastă experiență, fiecare în domeniul său de securitate (securitatea fizică, securitatea cibernetică, securitatea economică, securitatea resurselor umane, etc.).

Însăși auditul de securitate include:

  • Analiza Detaliată: "Examinarea aprofundată a tuturor aspectelor de securitate, de la infrastructura fizică la politici și proceduri."

  • Evaluare a Vulnerabilităților: "Identificarea punctelor slabe care ar putea expune afacerea la riscuri și amenințări."

  • Analiza Datelor: "Examinarea atentă a informațiilor pentru a identifica potențiale riscuri și soluții personalizate."

  • Soluții Personalizate: ”Înaintarea recomandărilor eficiente pentru asigurarea securității multilaterale a entității dvs. Propunem măsuri specifice pentru fiecare entitate.”

Scopul acestui audit este să identifice vulnerabilitățile și să ofere soluții pentru a le corecta, asigurând un mediu sigur și protejat împotriva amenințărilor. Acest audit depășește o simplă verificare a măsurilor de securitate și abordează multiple domenii, cum ar fi: securitatea fizică, securitatea cibernetică, securitatea economică, securitatea resurselor umane, managementul riscurilor și conformitatea cu reglementările.

Social media

Sectors

ConsultancyOther

Representatives

Igor Paiu

director companiei ”SecurAudit”

SecurAudit

Marketplace (1)

  • Service

    audit de securitate

    Audit de securitate este stâlpul fundamental pentru protejarea afacerilor într-un peisaj economic în continuă schimbare.

    • Consulting
    Author

    Igor Paiu

    director companiei ”SecurAudit” at SecurAudit

    Chișinău, Moldova, Republic Of