B2B Diaspora Business Forum 2024

Chișinău, Republica Moldova

Igor Paiu

director companiei ”SecurAudit”

SecurAudit

Chișinău, Moldova, Republic Of

1 profile visit

Sunt conducător a companiei, unica din Moldova, care prestează servicii de audit în securitate. Am experiență de 34 ani în domeniul respectiv.

About

Formare profesională:

1989-1993    Școala superioară militară de comandă din or. Reazan, Federația Rusă, Facultatea Trupe aeropurtate, Specialitatea: de comandă tactică, titlul ofițer de comandă al trupelor speciale aeropurtate;

2002-2006    Academia „Ștefan cel Mare” a MAI, facultatea drept, specialitatea drept, titlul jurist licențiat în drept;

2006-2007    Magistratura în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, specializarea drept penal, titlul master licențiat în drept.

Experiență profesională:

Am activat 25 ani în cadrul MAI în diverse funcții de comandă: de la commandant de companie cu destinații speciale până la șef Direcție instruire profesională și educație a Direcției generale resurse umane din cadrul Aparatului Central a MAI. În 2011 m-am pensionat în grad de colonel de poliție. Pe parcursul activității mele profesionale am trecut diverse cursuri de instruire și coaching, mai cu seamă peste hotarele țării. Pe toată durata mea de activitate am trecut instruirea la peste 100 de training-uri, cursuri de instruire, conferințe, etc.

Din 2011 am activat exclusiv în sectorul privat în domeniul securității în funcție de șef de Departament de Securitate la diverse companii și întreprinderi mari, cum ar fi holdingul Eventus, Călăraș Divin, Proimobil, Lafarge Holcim. Ultimul holding este locul meu actual de muncă în care activez în calitate de manager securitate de țară.

Paralel, am hotărât să formez compania mea proprie ce ține de desfășurarea auditului de securitate. Am format o echipă din profesioniști cu experiență vastă fiecare în domeniul lui de activitate (IT inginer, expert în fraude informaționale, inginer tehnic a sistemelor de Securitate, manager resurse umane, controlling financiar și economic).

My organisation

SecurAudit

Audit de securitate este stâlpul fundamental pentru protejarea afacerilor într-un peisaj economic în continuă schimbare. În echipa mea sunt experți cu vastă experiență, fiecare în domeniul său de securitate (securitatea fizică, securitatea cibernetică, securitatea economică, securitatea resurselor umane, etc.).

Însăși auditul de securitate include:

  • Analiza Detaliată: "Examinarea aprofundată a tuturor aspectelor de securitate, de la infrastructura fizică la politici și proceduri."

  • Evaluare a Vulnerabilităților: "Identificarea punctelor slabe care ar putea expune afacerea la riscuri și amenințări."

  • Analiza Datelor: "Examinarea atentă a informațiilor pentru a identifica potențiale riscuri și soluții personalizate."

  • Soluții Personalizate: ”Înaintarea recomandărilor eficiente pentru asigurarea securității multilaterale a entității dvs. Propunem măsuri specifice pentru fiecare entitate.”

Scopul acestui audit este să identifice vulnerabilitățile și să ofere soluții pentru a le corecta, asigurând un mediu sigur și protejat împotriva amenințărilor. Acest audit depășește o simplă verificare a măsurilor de securitate și abordează multiple domenii, cum ar fi: securitatea fizică, securitatea cibernetică, securitatea economică, securitatea resurselor umane, managementul riscurilor și conformitatea cu reglementările.

Social media

Organisation

SecurAudit

Chișinău, Moldova, Republic Of

Marketplace (1)

  • Service

    audit de securitate

    Audit de securitate este stâlpul fundamental pentru protejarea afacerilor într-un peisaj economic în continuă schimbare.

    • Consulting
    Author

    Igor Paiu

    director companiei ”SecurAudit” at SecurAudit

    Chișinău, Moldova, Republic Of